logo-definitief-forweb

Doorheen het schooljaar nestelen De Speelvogels zich in het Nest een veilige plek waar kinderen en ouders kunnen neerdalen en op creatieve manier in hun eigen kracht worden versterkt.

      CREATIEVE ATELIERS

Je leeft je uit met allerlei materialen, verschillende technieken en heel veel fantasie. Alle zintuigen staan op scherp en worden geprikkeld. We maken een reis door een heerlijk magisch proces van voelen, bewegen, ruiken en nog veel meer! Je ontdekt welke materialen en technieken je leuk vindt en hoe je ermee kan omgaan.  Je hoeft niets te kunnen, vertrouwen op je buikgevoel is het enige wat je nodig hebt!

woensdag | 14u tot 16u | 3 tot 10 jaar
Maximum 10 kinderen

Prijs voor één atelier: €15
Prijs voor de volledige lessenreeks (10 lessen): €135
Je kan zowel inschrijven voor de volledige lessenreeks als voor losse beurten.

Data en inschrijvingen

      GELUKSVOGEL ATELIER

Tijdens een geluksvogel atelier kom je even tot rust, sta je stil bij jezelf en krijg je een extra duwtje in de rug om weer steviger uit te vliegen. We bouwen samen aan zelfvertrouwen en een positieve houding. Samen zoeken we naar antwoorden op vragen zoals:
Waar word ik blij van? Wanneer voel ik me moedig en sterk? Wat vind ik belangrijk?

Zaterdag | 10u tot 11u | 3 tot 5 jaar
Zaterdag | 11u30 tot 12u30 | 6 tot 10 jaar
Maximum 6 kinderen

Prijs voor één atelier: €15
Prijs voor de volledige lessenreeks (10 lessen): €135
Je kan zowel inschrijven voor de volledige lessenreeks als voor losse beurten.

Data en inschrijvingen

KINDERCOACHING EN SPELTHERAPIE ,
EEN INDIVIDUEEL BEGELEIDINGSTRAJECT OM WEER STERKER UIT TE VLIEGEN

Kinderen en ouders terug in hun eigen kracht laten staan, dat is het doel van kindercoaching en speltherapie. Tijdens de coaching kan en mag je er zijn en werken we stap voor stap naar het versterken van jezelf. Kinderen hebben wel 100 talen, daarom gebruik ik spel, creatieve en zintuigelijke activiteiten om in contact te komen met elkaar, met zichzelf en met de wereld. Je kan bij mij terecht voor kleine en grote problemen! Iedereen is anders met als gevolg dat ook elk traject er volledig anders uit zal zien. We bekijken welke methodieken en technieken er het best aansluiten bij de problematiek en je persoonlijkheid. Ik werk vooral via verschillende soorten spel, creatieve en zintuigelijke opdrachten.
Neem een kijkje op de website voor meer uitleg: www.praktijknest.be.

AANBOD OP MAAT

Heb je een verjaardagsfeestje en weet je niet wat te doen of wil je een op maat gemaakte workshop? Ik werk graag uw ideeën verder uit!